Locatie

De praktijk bevindt zich in het verzamelpand De Technische School (Burgemeester Falkenaweg 54) in Heerenveen. Aan de linkerkant van het gebouw zijn enkele parkeerplekken. Verder kan er gratis geparkeerd worden aan de Burgemeester Falkenaweg, de meester Halbe Binnertstraat en de Jan Mankeslaan. Alle straten richting het centrum (o.a. J.P. Engelmanstraat, H. Hebbesstraat) zijn betaald parkeren.

Het NS treinstation bevindt zich op 15 minuten lopen of neem vanaf het station de bus tot halte Burgemeester Kuperusplein.

 

Wachttafel

De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping van het pand. De verdieping is bereikbaar met de trap en met de lift. Boven staat de wachttafel waar u aan kan plaatsnemen. Wij zullen u ophalen op de afgesproken tijd.

Klachten

We doen ons uiterste best om u een zo goed mogelijke behandeling te bieden. Toch kan het voorkomen dat u ontevreden bent over uw behandeling of over ons functioneren. We hopen dat u hierover met ons in gesprek gaat. We kijken dan samen naar een oplossing.

Mochten we er samen niet uitkomen, is het mogelijk om contact op te nemen met een klachtenfunctionaris van de Landelijke Vereniging voor Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP). Via de website www.lvvp.info/voor-clienten kunt u hierover meer informatie vinden. Ook kunt u rechtstreeks telefonisch contact opnemen via 088-2341606

 

Locatie

Burgemeester Falkenaweg 54

Ruimte 1.14

8442 LE Heerenveen

Telefonisch spreekuur

Telefoonnummer: 06-58012934

Dinsdag: 12 uur tot 13 uur

Woensdag: 12 uur tot 13 uur